Grillhörna och hemgjord pizza

 

Jösses vilken värmebölja som ligger över oss, om det inte hade varit för att Elsa är gipsad så hade jag verkligen njutit men nu får vi istället hålla oss inomhus största delen av dagen och det känns lite surt! Vi gör allt vi kan för att hålla det så svalt som möjligt här inne och AC:n på ovanvåningen är igång dygnet runt, eller vi stänger faktiskt av den på natten för den väsnas så mycket. Att slippa ha igång ugnen och spisen gör verkligen stor skillnad så vår lilla grillhörna är uppskattad, idag gjorde vi vår favoritpizza som ni finner recept på här (klick).

Ser ni hur stora mina jätteverbenor har blivit? Det känns dock som att det dröjer ett tag innan de vuxit klart, jag som hade hoppats på att de skulle blomma nu! Vi har även ett antal jätteverbenor som vuxit mellan plattorna längst med staketet mot grannen (fanns här när vi flyttade in) och nu verkar dessa ha frösått sig något helt kopiöst för vi har små sticklingar precis överallt, haha! Synd att man inte kan dra upp dem så lätt när de sitter mellan plattorna…

Äntligen har vi hittat snygga salt- och pepparkvarn som passar in till vår inredningsstil, alltså jag är kär!! De kommer från Kähler Design, jag älskar deras designs och har dem i både kruka och ljuslyktor.

De söta tapas-skålarna använder jag nästan var gång jag ska duka, så himla praktiska och inredningsmässigt snygga så de gör sig så väl när man vill ha ett stylat bord. De kommer från Vinge Home.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.