Helgen gick i ett…

Ännu en helg till ända och jag har helt ärligt inte lämnat hemmet på dessa två dagarna, igår hade vi svärföräldrarna på besök och idag var mina föräldrar här och hälsade på. Väldigt uppskattade besök och man märker tydligt att Ludwig saknar sina mor- och farföräldrar och vi saknar verkligen att få lite avlastning, oj vad det där coronaviruset har ställt till det! Ludwig som skulle övernatta hemma hos mormor & morfar en helg under semestern får nu skjuta fram sin lilla weekend, nu när Elsa är gipsad så hade vi mer än någonsin behövt den där hjälpen för vi är bokstavligen helt slut om dagarna.

Igårkväll bestämde vi oss dock för att göra något annat än att bara landa i soffan framför en serie. Efter att vi hade nattat Ludwig satt vi kvar länge ute i trädgården med ett glas bubbel och lite snacks. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och njöt verkligen av att vi har ett fantastiskt mysigt hus och en ljuvlig trädgård, oj vad jag trivs här. Elsa som är lite mer svårsövd på kvällarna (hon vaknar gärna till 3-4 gånger innan hon slutligen somnar för natten) fick ligga i vagnen som jag rullade fram och tillbaks för att försäkra mig om att hon inte skulle vakna till. Ibland är det det lilla som krävs och igår var en sådan kväll…

Sommarens mest använda accessoar kommer utan tvekan att bli min ljuvliga sjal från Elvang Denmark, alltså kvalitén är outstanding! Så himla mjuk och skön…

Klänningen kommer från H&M.

2 comments on “Helgen gick i ett…

  1. Alltså jag blev så full i skratt när jag läste detta inlägget och såg framför mig hur jag ser ut när jag sitter i trädgården med min folköl på kvällarna. Minns tillbaka till vårt restaurangbesök ute på vischan i Kambodja. Du i rosa fin klänning och håret uppsatt, och så jag mitt emot 😉 Och hur fint det är att vara vuxen och veta att oavsett hur olika man ser ut, så kan man ha svinkul ihop!

    • Hahaha, jag tänker också på det många gånger! Så omaka men ändå så kul tillsammans! Bara en sån sak att jag under en chattkväll beslutade mig för att hänga med dig på denna gigant-resa, jag är såååå glad över att jag gjorde det! Mannen tittar frågande på mig när jag berättar att jag har BACKPACKAT i Kambodja och Laos, haha! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.