BabyMocs och en busig kille!

Måndag och jag inledde morgonen med en tidig promenad, oj vad jag har saknar att röra på mig. Efter att Elsa fick gips (tre veckor sedan) har jag i princip inte ens tagit en promenad, vi är ju så låsta här hemma och vagnen som vi har fått låna är inte särskilt promenadvänlig så jag letar just nu efter en lösning på det. Jag fick ett jätte bra tips från en väninna om att skaffa en Cykelvagn, en sån där som man kan koppla till cykeln men ändå använda som barnvagn samt löparvagn, och vi har ju faktiskt haft funderingar på att tids nog införskaffa oss en sådan så varför inte göra det redan nu.

Det finns ju cykelvagnar med plats för två barn och under tiden som Elsa är gipsad skulle vi kunna använda den som barnvagn åt henne (eftersom den är anpassad för två barn borde hon få plats i en sådan) och sedan när hon är stor nog kan vi ju ha båda barnen där i, i dagsläget hade jag nog inte vågat ha båda två där för Ludwig är inne i en riktigt busig fas. Det är allt ifrån att kasta maten på golvet till att öppna skåp som han verkligen inte får vara i till att hoppa i soffan och klättra upp i sängen. Vi håller stundtals på att bli galna för han lyssnar verkligen inte och trots att vi på riktigt ryter till ibland börjar han istället att skratta och tycker att det är kul att ”bli jagad” så då ser han det som ett tillfälle att leka. Jag pratade med en väninna på telefon när jag promenerade imorse och hennes dotter som är i samma ålder som Ludwig beter sig precis likadant, det kändes lite skönt ändå för ibland undrar man om man gör fel med uppfostran. Ludwig är dock väldigt duktig på Förskolan och när andra passar honom och det är det viktigaste, här hemma testar han oss och jag vet inte vad jag hade gjort om han hade betett sig likadant mot andra. När mormor & morfar var på besök igår var han så kär, han gick fram och pussade mormor (jag vet, i coronatider borde han ju inte göra det men mormor var inte alls beredd så det blev en puss) och vill sitta i deras knä och kramar dem. Han säger åt dem att hålla honom i handen sen går han på strövtåg och visar sina leksaker, så jkla gulligt!

Nu till Ludwigs nya sandaler, jag älskar dem! En supersöt webbutik (BabyMocs) som jag hittade till för inte så länge sedan.

Även solglasögonen kommer från BabyMocs, Ludwig har ju sprungit omkring med våra solglasögon stup i kvarten så han blev såååå glad när han fick ett par egna. Däremot var han inte alls villig att posera med dem på bild men tids nog ska jag väl lyckas med att föreviga dem…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.