Ett besök hos kiropraktorn…

Vilken dag det blev, ett akutbesök hos Kiropraktorn samt en snabbvisit på sjukhuset och nu en febrig kille som har däckat i soffan!

Jag har under en tid haft jätte ont i ena foten, det har dock inte gjort ont i avslappnat läge utan endast vid beröring eller om jag gjort vissa rörelser med foten vilket har gjort att jag har tänkt att det nog går över av sig själv. För en vecka sedan började jag dessutom få ont i knät på samma ben och när det sedan svullnade upp och jag knappt kunde böja det insåg jag att jag behövde kolla upp det så idag fick jag en akuttid hos en kiropraktor. Han kunde konstatera att mitt högra ben var 1,5 cm längre än det vänstra benet, att jag hade en vridning i knät och att hela höften i princip var sned. Precis som jag trodde så är det med största sannolikhet felbelastning som har orsakat dessa skavanker, det är nämligen omöjligt att bära omkring på Elsa utan att man belastar kroppen fel för hon är så otymplig. Sen tror jag att det kan sträcka sig så långt tillbaks som till när jag var gravid för även då hade jag ont på dessa ställen, bara det att det bröt ut ordentligt nu.

Det var första gången som jag blev behandlad av en kiropraktor och jösses som han vred och knäckte min kropp, det är en sån märklig känsla och när han tryckte på vissa punkter gjorde det så ont att jag bokstavligen skrek rakt ut. När han var klar med behandlingen hade längdskillnaden på benen rättat till sig. Alltså tänk vad man utsätter sin kropp för när man är gravid, det är egentligen inte konstigt att den tar stryk. Jag blev även ordinerad att köpa inlägg till mina skor för boven är förmodligen foten, jag har så hög hålfot så foten har liksom blivit helt nersjunken vilket i sin tur har gjort att en nerv vid lilltån kommer i kläm. Nu måste jag ha ilägg i skorna och sen kommer jag att fortsätta att gå till kiropraktorn ett tag framöver för att säkerställa att allt rättar till sig, i värsta fall kan det innebära operation. Jag kommer behandla foten, knät och ländryggen hos kiropraktorn.

Nåväl, vi har även hunnit med ett besök på sjukhuset i Lund för att kontrollera Elsas gips. Väl hemma fick Ludwig 40 graders feber och har legat alldeles däckad här hemma, vilken bra start på hans ledighet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.