Jag har mognat i min klädstil…

Det var nätt och jämnt att det gick att knäppa av de här bilderna för det var fullkomlig storm utomhus, håret stod åt alla håll och kanter och det var i princip omöjligt att hålla sjalen på plats. Outfiten är ny och jag måste säg att jag har hittat en klädstil som jag verkligen trivs i, det känns som att jag har mognat in i den stilen som jag har nu. Jag har insett att jag inte är så mycket för trender utan jag vill ha klassiska plagg som funkar genom tiden, jag vill känna mig bekväm i de kläderna jag bär och jag vill ha en garderob som följer en röd tråd. Jag kan tycka att trendplagg är så snyggt men när jag sedan köper ett sådant plagg och ska styla det så känns det oftast helt fel och det slutar med att jag lämnar tillbaks det eller också att jag använder det en gång och sen aldrig mer. Nu tänker jag alltid en gång extra och ställer mig frågan om det verkligen är “min stil” innan jag köper nya kläder.

Den här snygga klänningen kommer från Tiger of Sweden och den fyndade jag till 50% på Best of Brands webbutik, den passar lika bra till kontoret som till AW:n eller middagen. Jag älskar både färgen och draperingen framtill. Här stylade jag den med en sjal från Elvang Denmark och ett par beiga pumps från ATP Atelier samt min favoritväska från YSL.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.