Status på uterummet

Tänk vad lite färg kan göra stor skillnad, plötsligt känns vårt uterum så mycket fräschare! Nu är det en hel del jobb kvar innan vi är klara med omvandlingen men redan nu kan man ju ana hur slutresultatet kommer att bli. Vi har inte riktigt bestämt oss för vilken ordning vi ska göra resten men leveransen av taket och det nya skjutpartiet sker först vecka 34 så det kliar lite i fingrarna att låta projektet stå stilla fram tills dess. Jag tror att vi kommer att montera träpanelen invändigt samt lägga golvet innan dess men vi får se, allt beror lite på om det är någon som kan/vill hjälpa oss och om det är gångbart med båda barnen men en sak är säker och det är att jag LÄNGTAR tills att se det färdiga resultatet!!

I dagarna tänkte jag köra bort till trädgårdgsbutiken i Limhamn och se om jag kan köpa en Dahliaplanta som kan fylla ut hålet i vår rabatt…

Vi har målat med Täcklasyr, Beckers 0502-Y och det blev så bra! Vindskivorna ska också målas men vi väntar med dem tills dess att vi byter taket eftersom vi behöver byta ut vissa plankor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.