Gungan som matchar huset

Jag får alltid så många frågor om vår gunga, vart vi har köpt den, men det är alltså Ludwigs morfar som har byggt den! Förstår ni lyckan?? Jag beklagade mig över att det inte fanns några gedigna trägungor att beställa någonstans efter att jag hade gjort en gedigen research, sen skickade jag en bild på en gunga som jag ville ha som jag hade sett på Instagram och så bygger han denna!! Så glad för det! Nu kommer inte Elsa kunna gunga i den i år eftersom hon är gipsad men den får hänga där som en vacker prydnad, Ludwig är snäppet för tung för att kunna gunga i den i år eftersom den hänger på en av de mindre grenarna på trädet. Eller han har testat den men vi vågar liksom inte skjuta så hög fart…

Jag fick förresten positiva besked gällande kursen som jag planerar att läsa i höst, jag kom in!! Jag pluggar ju på distans och nästa termin ska jag läsa en kurs som heter “Controller 1 – ekonomistyrningssystem i företagande”, jag är supertaggad! Jag sökte även till en Fotoutbildning (på Universitetsnivå) men där hamnade jag som reserv, alltså jag hade så gärna velat utveckla mitt fotograferande så jag hoppas verkligen att jag kommer in på den kursen också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.