Våra utemöbler

Jag är så himla nöjd med valet av utemöbler och ångrar inte en sekund att vi la lite extra slantar på att införskaffa just dessa från Grythyttan, en riktig klassiker som verkligen matchar stilen på vårt hus. Nu när vi renoverar uterummet kommer vi även att sälja loungemöblerna som står där inne för de passar inte alls in stilmässigt här hemma, ett felköp med andra ord. Jag har dock inte hittat de rätta möblerna än men tänker mig ett runt matbord med fyra stolar till samt en dagbädd eller en soffa med ett litet bord, vi får se vad som får plats för det är ju inte så stort där inne men vi vill att man snabbt ska kunna flytta in där om vädret är kasst när man tex har en middagsbjudning eller liknande. Tanken är i vart fall att detta rummet ska vara inrett året om och att vi inte ska använda det som ett förvaringsutrymme vilket vi hittills har gjort under vinterhalvåret. Vart vi ska förvara utemöblerna, solsängarna och grillen blir dock en ekvation att lösa och vi har våra funderingar på att bygga ett förråd som rymmer allt detta men det blir såklart först nästa år i så fall, vi har dock redan nu spånat på vart i trädgården detta förråd ska husera. Jag tror i vart fall att det kommer bli så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.