Sommarens mest använda outfit, utan tvekan!

Alltså jag tror inte att ni förstår min kärlek till den här outfiten, jag kommer att bo i detta setet i sommar!

Så galet skönt och samtidigt väldigt stilfullt, en perfekt semesteroutfit med andra ord. Jag har länge varit på jakt efter ett set som jag kan mysa omkring i här hemma utan att behöva klä ner mig! Många gånger så ser de där mjukisdressarna som man annars gärna drar på sig inte särskilt trevliga ut och skulle någon utan förvarning knacka på dörren för ett oväntat besök så hade man snabbt som tusan gjort omvägen förbi klädkammaren och bytt om. Någon som känner igen sig? Här har ni lösningen, ett “lounge-set” som jag själv skulle vilja kalla det. Jag ser mig själv gå omkring i detta setet vid frukosten på Maldiverna, eller trippa ner till middagen i efter en lång härlig dag på stranden. Alltså Maldiverna är ett resmål som vi är eniga om att vi måste besöka igen och nästa gång kommer jag definitivt ta denna outfiten med mig på resan…

Outfiten är signerad Residus, ett svenskt nystartat varumärke som jag föll för direkt. Just det här setet finns även i vinrött och det är nästan bud på att klicka hem även det!

…och YES jag behöver besöka frisören!! Mitt hår är kaos, dels så är hårstråna avbrutna vid tinningarna (precis som när jag ammade Ludwig) och dels så är färgen väldigt dassig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.