En borg på Limhamn

Nu ligger detta borgerliga objekt ute till försäljning här i Limhamn, det ligger nere vid havet på Strandgatan och jag vet inte hur många gånger som jag har gått förbi och fantiserat om hur det faktiskt ser ut där inne så jag var snabb med att kika in på Hemmet när jag fick nys om att det ska säljas. Så jäkla coolt, man får verkligen en känsla av svunna tider bara genom att titta på bilderna. Tänt att sätta tänderna i detta renoveringsobjekt, vilken dröm!! Då ska man visserligen ha obegränsat med pengar för precis allt behöver fixas till och utgångspriset för detta slott ligger på hela 16 miljoner!

Nåväl, detta är ett tidsinställt inlägg som jag satt och skrev igårkväll när maken hade begett sig in till stan för att möta upp en kompis och båda barnen låg och sov. Jag satt verkligen och njöt i all min ensamhet, om det är något som jag saknar så är det egentid där jag får lov att vara själv utan att bli störd. Med två barn är det nämligen inte ofta som det inträffar och jag har ett stort behov av egentid och med “egentid” menar jag inte någon enstaka timme här och där utan tex bara en sådan sak som att få lov att i lugn och ro spendera en hel kväll precis som jag själv vill utan att känna någon stress över att jag borde göra något annat eller bli störd av skrikande barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.