Dance like a Ballerina…

Jag sitter här framför datorn med en kaffe i handen, Ludwig har en heldag tillsammans med mormor och Calle i sällskap av Fixar-Jocke (vad tusan skulle vi göra utan honom) är iväg på en turné mellan Malmös alla byggfirmor. Jag får berätta mer om orsaken till detta vid ett annat tillfälle men jag är evigt tacksam över att de hjälper oss i tid och otid, vi är ju nybörjare med att vara husägare och då behövs det lite guidning från erfarna experter. Elsa har vägrat att sova middag och först nu när klockan börjar närma sig 16 fick jag henne att somna i vagnen här inne, jag har satt på lite avslappnande musik som hon nu ligger och sover till. Under sommarlovet har Ludwig nämligen sovit middag till avslappningsmusik och han älskar verkligen det, han kan självmant gå till vagnen och sätta sig när han känner att det är dags för en liten lur och man riktigt ser hur han njuter av att sitta där i och lyssna på musiken tills han slutligen faller i sömn.

I övrigt gör vi inte så mycket om dagarna, igår for vi iväg till Almviks-gården för att rida med Ludwig men till hans stora besvikelse hade tjejen som skulle haft hand om ridningen den dagen blivit sjuk. Han har verkligen fått dille på hästar och det riktigt skar i mammahjärtat när jag såg hur ledsen han blev när han förstod att det inte skulle bli någon hästridning. Tips på ställen där vi kan rida med honom mottages tacksamt! Kummingården är fullbokat i veckor framöver så det stället har vi parkerat. 

Hur söt är min alldeles egna lilla ballerina? Jag tycker att det där gipset börjar bli fruktansvärt jobbigt nu, jag känner mig stundtals så himla ledsen för det känns som att vi förlorar “bebistid” med henne. Jag orkar knappt bära henne och det är heller inte bekvämt att ha henne i knät, när mormor är här så kan hon tex knappt hålla henne för är man dessutom ovan vid att bära en bebis med gips så blir det ännu jobbigare. Vår lilla tjej! 

Jag vill inget hellre än att gosa med henne och se henne krypa, sitta och stå upp! Hur stor kommer hon hinna bli innan gipstiden är över? Efter gipset blir det med största sannolikhet en bedrövlig skena och kommer hon då att ha den dygnet runt? Usch, vissa dagar känns det nästan som att jag håller på att bryta ihop…

Vi får väl hoppas på att hon vill börja dansa balett för då lär hon nog inte ha några problem med att göra Grand Plié, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.