De små ögonblicken…..

 

Jag älskar de här bilderna, de återspeglar verkligen den familjeidyll som jag tänkte mig när vi bestämde oss för att skaffa barn (bortsett från att Elsa sitter i en gipsvagga då förstås). Dock är det här med familj långt ifrån en idyll i vardagen men just de här små ögonblicken gör mig lycklig ända in i själen, mina fina barn som jag är beredd på att göra allt för.

Vi packade vagnarna och gick ner till stranden som till vår stora glädje ekade tomt just denna dagen, barnen fick inviga sina nya UV-tröjor från märket PRTECT och jag är fullkomligt kär i volangärmen på Elsas tröja. Jag har dessutom en likadan UV-tröja som jag ser fram emot att inviga nästa gång vi hänger i solen, den har ju lyst med sin frånvaro här i Skåne nästintill hela sommaren så vi får se ifall tillfälle ges. För Elsas skull är det dock bara positivt att vi inte har någon stekhet sommar och den här tröjan använder hon med glädje ändå för den är så mjuk och skön.

Igår mötte jag upp ett par vänner på Kajuteriet här i Limhamn och oj så välbehövligt att få komma ifrån om än för några timmar, vi stannade tills stängning och blev bokstavligen hemkörda från restaurangen eftersom vi var de sista kvar på stället. Haha!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.