Allium Millenium – så enkel men vacker

Den här blomman kommer att få behålla sin plats i rabatten, jag älskar den! Så enkel men ändå så vacker och viktigast av allt så verkar den inte alls vara populär bland bladlössen! Det är dessutom en perenn växt vilket innebär att den återkommer år efter år, med andra ord ska ni som vill ha lättskötta blommor ta en extra kik på denna sorten. Vi kommer att göra en del förändringar i våra rabatter tills nästa år, detta året blev något av ett “försöksår” när det kommer till blommor i trädgården. Nu vet vi vart vi ska lägga ribban och inför nästa år kommer vi att vara lite mer förberedda…

Idag har jag och Ludwig haft en dag tillsammans och det var verkligen så himla mysigt! Efter frukosten gjorde vi oss iordning, packade bilen och for ner till Skanör för att hänga med Jenny och hennes döttrar Selma & Saga. Det har blivit lite av en sommartradition att ses hemma hos Jennys föräldrar som bor helt otroligt vackert, jag är bokstavligen KÄR i deras hus. Det är verkligen en idyll och min målbild för hur jag själv vill bo om några år, så fort jag sätter foten där hemma infinner sig ett sådant lugn. Vi hängde mest i trädgården, barnen fick springa omkring nakna, bada i poolen och äta glass. Vi passade även på att ta en långpromenad när banren låg och sov i vagnarna samt gjorde en liten visit på en lekpark. Dagen bokstavligen swishade förbi och på vägen hem for vi inom Ica och handlade inför kvällsmiddagen, det blev asiatisk färspanna som är en favorit här hemma. Barnen stannade uppe lite längre, vi körde en tur med Ludwigs bil och hängde sedan i uterummet en stund innan det var dags för nattning…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.