En sommarklänning…

Dagarna då man har klätt upp sig i sommar har inte blivit många men när man väl gör det så är det en förbaskat härlig känsla! Häromkvällen passade jag på att inviga denna skönheten från Residus, jag älskar färgen på den och jag älskar att den är vadlång! Jag har verkligen fått upp ögonen för gröna plagg den här sommaren och färgglada plagg överlag den senaste tiden, det är så fräscht! Nu kan jag inte briljera med någon vidare solbränna för jag har mest hållit mig i skuggan i år men till en solkysst kropp blir det än snyggare med färg tycker jag!

Klänningsmodellen är så snygg med lite omlott upptill som sakta går över i drapering och sedan försvinner i ett härligt fall. Jag är ju fortfarande inte i form efter graviditeten så alla mina kläder sitter lite väl mycket åt i midjan så jag längtar verkligen efter att komma igång med träningen igen. Livet har liksom kommit emellan!

Tanken var att Ludwig ska börja Förskolan imorgon men nu har han åkt på en allergisk reaktion av ett myggbett, hela ögat har svullnat upp så jag tror att vi håller honom hemma ett par dagar till. På tisdag ska han dessutom röntga njurarna för att säkerställa så att de inte har tagit skada av urinvägsinfektionen som han drabbades av i början på sommaren, alla dessa sjukdomar och sjukhusbesök! Med andra ord börjar han nog Förskolan först på onsdag istället…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.