Fruktbröllop – 4 år som gifta

Igår var det 4 år sedan vi gifte oss i Sydafrika, jag kan verkligen rekommendera det här kapellet (och sedan att ha festen på en vingård) till er som funderar på bröllop utomlands. Det var som i en saga, alldeles omringat av vinrankor och inte ett hus så långt ögat kunde nå. Vi hade dessutom tagit in en person som spelade fiol så när vi kom gåendes där på grusvägen hörde vi hur han spelade låtarna som vi hade önskat. Den känslan är svår att förklara, det pirrade i hela kroppen. Just den dagen som vi hade valt att gifta oss var vädret alldeles perfekt, krispig luft och en sol som hade bestämt sig för att titta fram. Det är ju inte högsäsong i Sydafrika den här tiden på året så vädret något oberäkneligt, dagen innan och hela natten till bröllopsdagen bokstavligen öste regnet ner.

Om ni funderar på bröllop utomlands och om Sydafrika finns med på kartan så finner ni detta alldeles ljuvliga kapell här (klick). För att se fler bilder från vår bröllopsdag klicka här (klick). Tänk vad mycket som har hänt på de här 4 åren. Vi har fått två barn, köpt hus och bil samt gjort ett antal renoveringar på huset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.