Posters för barnrum

-inlägget publiceras i annonspartnerskap med Desenio

Vi är på jakt efter fina posters för barnrum. Jag tänkte att det kan vara kul att förnya barnens rum innan det är dags för lilla Elsa att flytta in. Planen är därför att blanda upp färgskalan med rosa inslag och jag fastnade dels för de här tre bilderna. Vi håller på att lära Ludwig alfabetet så det blir ett roligt inslag att dekorera väggen med ett motiv av alfabetet. Jag vill dock fortfarande behålla den accentfärgen som vi redan har, det vill säga ljusblå/turkos. Därför passar giraffbilden extra bra in på rummet eftersom den lyfter både rosa och turkos. Elefanter är också ett återkommande motiv inne på barnrummet så av den anledningen passar den vänstra bilden alldeles förträffligt med inredningen. Jag vill även hitta en fin poster med en världskarta som motiv. Det kan vara kul för barnen när de är så stora att de förstår det här med andra länder och även när vi själva reser någonstans.

Jag är för övrigt så imponerad över det breda utbudet av motiv som man finner på Desenio’s hemsida. Det är dessutom så smart att man har sorterat motiven i olika kategorier och de här tre bilderna hittar ni under kategorin barntavlor. Oavsett vilken kategori ni söker inom så finns det ett enormt urval av fina motiv. Om ni, precis som jag, funderar på att förnya ert hem med enkla medel är mitt tips att använda posters. Desenio har dessutom ett enormt stort utbud av olika ramar. Här hemma har vi varierat ramvalet mellan rummen. På nedanvåningen har vi till exempel vita ramar och i vardagsrummet på ovanvåningen har vi ramar i trä.

Jag inser nu när jag skriver det här inlägget att vi även behöver hitta några fina tavlor till väggen i sovrummet samt till köket. I köket kan jag tänka mig något liknande bilderna nedan. Hur uppiggande är det inte att vakna till sådana frestande kaffebilder? På tal om kaffe så har jag abstinens för tillfället. Jag blekte nämligen tänderna igår och nu måste jag avstå sådana livsmedel som ger fläckar på tänderna i 72 timmar. Kaffe, rödvin och tomatsås är exempel på vad jag måste avstå. Men vill man vara fin så får man lida pin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.