Knytblus – perfekt plagg till kontoret

Om jag får välja ett plagg att bära som passar lika bra till jobbet som till festen så är det en vacker knytblus. Knytblusen är ett plagg som tillför det där extra i form av vackra detaljer. Just den här knytblusen har dessutom en liten puffärm och är tillverkad i ett vackert skimrande material. Med andra ord är det en blus som “flyger”. Jag älskar när man kan använda plaggen till olika tillfällen genom att endast ändra på stylingen.

Jag kommer fortfarande inte i alla mina gamla byxor och de här byxorna är egentligen på tok för tajta i midjan. Efter att jag slutade amma har jag lagt på mig något kilo. Jag var ju nere på 54 kg men väger nog snarare 56 kg nu (min ursprungsvikt är 50-52kg). Nu har jag varit förkyld i två veckor vilket har satt käppar i hjulet för min träning. Nästa vecka ska jag komma igång igen, målet är 2 gym- spinningpass per vecka. Jag måste sätta rimliga mål som jag tror att jag kan hålla med två barn. Utöver träningen går jag flertal promenader per vecka.

Knytblus: Caliss / Colettebyxa: Zara / Stövletter: Footlight / Väska: Mulberry

Idag ska jag på en ny skönhetsbehandling, förra veckan blekte jag tänderna. Jag tänkte skriva om mina behandlingar i separata inlägg som jag siktar på att publicera i nästa vecka. Utöver min skönhetsbehandling ska vi ha vår “friskusdag” med familjen idag. Jag tror att det blir en tur till hästen så att Ludwig får rida, det var på tok för längesedan nu. Calle var dock på galej igår (igen, förra helgen var han på galej i Köpenhamn) så vi får se hur trött han är idag. Själv tänkte jag försöka att boka in någon spavistelse tillsammans med en väninna för nu har jag ett antal barnfria helger tillgodo. Jag föredrar dock spa framför utekvällar för jag tycker att man blir alldeles för trött dagen efter. Undrar om det är ett kvinnligt vs manligt drag det där? Män verkar alltid föredra att gå ut och festa när de får barnfria tillfällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.