Sekelskifteshus – mitt drömhus är till salu

Alltså det här huset har varit mitt drömhus sedan jag satte mina fötter där för första gången 2007. Ett alldeles väldigt vackert sekelskifteshus beläget i Skanör. Det gör nästan ont i mig att se huset till försäljning och inte själv kunna köpa det. Det är min väninnas föräldrar som ska sälja och det är även de som har gjort det så här vackert. När jag för första gången spenderade en midsommarafton här (vi har firat tre midsommaraftnar här) fanns till exempel inte den vackra vinterträdgården där. Utbyggnaden passar alldeles perfekt in till den gamla stilen så de har verkligen lyckats. Det är precis en sådan utbyggnad som jag själv hade velat göra på vårt hus (fast något mindre).

Bilderna är lånade från Hemnet (klick).

Interiören på detta sekelskifteshus är precis lika vacker som exteriören, in och kika på Hemnet. Jag har länkat til objektet ovan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.