3 x årets juloutfit

juloutfit

Årets juloutfit

En bild, tre olika redigeringar! Så här såg jag ut på självaste julafton. Det var längesen jag var så nöjd med min ”juloutfit” som jag var i år. Denna outift skulle jag även burit på Julefrokosten som blev inställd. Lite synd jag inte fick chans att visa upp den för fler än familjen.

Knytblusen kommer från Stenströms som är ett av mina favoritmärken sedan lång tid tillbaks. Älskar deras design, klassiskt mode när det är som bäst. Jag köpte till och med en tröja från Stenströms till maken i julklapp, passade på när Illum hade 20%. Hur som helst funderar jag på att ändra färgskala på mina bilder som jag försöker att redigera ungefär likadant. Just nu väljer jag mellan dessa tre redigeringarna. Det lutar nog åt den översta. Jag gillar själv flöden som är lite varmare i kulören. Färgskalan som jag har idag är ju mer åt det kalla hållet… juloutfit juloutfit

På tal om något annat, HUR fin är vår nya ytterdörr?

Jag får inte nog av att titta på den, så vacker. Dessutom har den bidragit med att jag nu kan ta snabba outfitsbilder bara precis utanför dörren och bilderna blir hur bra som helst! Jakten på en bra ”location” är nämligen det som många gånger sätter stopp för att ens hinna med att knäppa av outfitsbilder. Det som många inte tänker på är att bakgrunden gör halva bilden, eller gag skulle vilja säg 90% av bilden.

Haha, ser ni Elsa på sista bilden. Man får vara snabb när man ska fotografera för de där små springer konstant kring ens ben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.