Midsommarafton 2020

Kryss i taket, vi fick till en familjebild och det enda sättet var att låta självaste Ludwig trycka på avtryckaren för det tyckte han var roligt! Han är verkligen en strejkare när det kommer till att vara med på bilder och det är ju så tråkigt för jag vill så gärna föreviga vår lilla familj med jämna mellanrum. Det var i all hast som vi hann med det här för bara några minuter efter trillade midsommargänget in i trädgården, men jag är glad att vi äntligen gjort slag i saken och dammat av mitt gamla stativ så att vi faktiskt kan få till bilder på oss allihop (det är ju inte många som faktiskt kan hantera en systemkamera så det är inte enkelt att fråga någon om hjälp heller, jag tycker mobilbilder är så tråkiga)…

Elsa körde på en somrig klänning från H&M, positivt är att nu kommer alla hennes klänningar till användning för innan hon blev gipsad var vi ganska bekväma av oss och valde allt som oftast bodys framför klänningar. Ludwig ville absolut inte ha någon midsommarkrans vilket jag redan hade förutspått så jag gjorde ingen till honom…vi får se hur länge denna Donnan accepterar blommor i håret.   

Vi fick muta Ludwig med kex för att vara med på dessa bilderna, haha!

Äntligen börjar Ludwigs hår växa ut igen, maken gick ju bananas och klippte honom själv för ett tag sedan och det blev katastrof!! Vi får se om jag låter honom göra det igen eller om vi faktiskt accepterar att betala nästan 300kr var gång han ska klippas, lite saftigt för en 2-åring när han behöver gå till frisören varannan månad.

One comment on “Midsommarafton 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.