Andra advent och årets juloutfit

Juloutfit

Andra advent och årets juloutfit

Tänk att det redan är andra advent, hjälp vad tiden rusar nu! Vi fick en helg till bredden fylld av julstämning. Tivolibesök, pepparkaksbak, julfika, tja precis allt! Sen ska jag inte sticka under stolen med att det mitt i allt myset stundtals känns lite stressigt. Vi fick tex för oss att montera ner studsmattan i helgen vilket vi inte riktigt hade tid till egentligen. Det komiska var att Calle drog igång nedmonteringen en timme innan jag skulle iväg på julfika med tjejerna. Han lyckades dock få ner allt i min frånvaro och i sällskap av två kids. Allt tar ju så mycket längre tid när man ska göra sådana här saker med barnen. Nåväl, jag tänkte bara dela med mig av årets juloutfit som ska invigas på fredag när det vankas ”Julefrokost” i Käpenhamn. Jag är så taggad på denna kvällen så ni anar inte. Julefrokosten går av stapeln på ”hemligt location” med utlovad DJ och fri bar efter middagen. Lite annat än julfesterna man är van vid i Sverige.  Juloutfit

Den här sidenblusen i en alldeles ljuvligt röd nyans ska jag även bära på julafton. Tänk, jag som inte gillade röda plagg för bara något år sedan. Blusen kommer från Stenströms och jag såg att de även hade en vinröd nyans som var så fin. Den fanns inte i min storlek men jag funderade först på den. Även denna (klick) är alldeles bedårande om man vill ha en blus utan knytning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.