Årets första julbord

Julbord

Årets första julbord

Det blev en miniversion av ett julbord med endast det bästa innehållet såsom, sill, köttbullar och korv. Ok, julskinka är också ett måste för mig på ett julbord men det blev lite overkill. Riktigt gott med en liten “aptitretare” inför julafton. Jag passade på när jag ändå skulle fotografera till ett samarbete. Nu ska vi inte äta mer julmat innan dess för då tröttnar jag. Jag kan inte äta julmat för ofta och efter julafton är jag oftast mätt på det. I år kommer vi att köra knytkalas, det brukar vi göra. Vi är strategiska och outsourcar allt det jobbiga, haha! Mamma ska göra sina goda köttbullar, koka julskinka och göra en Janssons. Vi kommer att fixa sillen från Fiskbutiken här i Limhamn, köpa alla småtillbehör och göra det julmysigt. Det sistnämnda är mitt ansvar och det trivs jag så bra med. Åhh vad jag längtar tills julafton nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.