Årets julgranspynt

Julgranspynt

Årets julgranspynt

Vad har ni för julgranspynt? Jag gillar när julgranspyntet matchar inredningen här hemma och jag tycker verkligen att vi har lyckats med det. När vi flyttade till hus införskaffade vi oss helt nytt julgranspynt, det mesta kommer från Hübsch. Vi har pynt som går i papp, glas och även trä (dessa hittade jag dock inte i år vilket stör mig) med inslag av små tomtar och snögubbar. De två sistnämnda är barnens julgranspynt som de har fått av mormor & morfar. De bryter verkligen av fint till det övriga pyntet.

I år har vi en gigantisk julgran så ljusslingan räckte inte till men det har vi löst genom att bara ha ljus på framsidan av granen. Vi köpte först en “add on” slinga som inte blev bra. Det visade sig att skenet på de lamporna skiljde sig åt jämfört med ursprungsslingan. Så störigt! Jag avskyr när det är för skarpt sken och även om det blir sådär grönaktigt som det kan bli. Helst hade jag haft ytterligare lite varmare ljus än vad vi har i vår gran men jag hittar ingen sådan slinga. Nåväl, jag är så himla nöjd med granen i år, vi kommer förmodligen aldrig att ha en sådan fin gran igen. Den är helt perfekt!

4 comments on “Årets julgranspynt

  1. Jag älskar klä granen! I år köpte jag en ny helt underbar julslinga , som ger ett fantastiskt fint varmt sken med massa små små lampor en sk kluster-slinga. I övrigt är det Georg jeansens jul- ornament som hänger i granen i mässing och några mörkbruna kulor med lite guld på

    • Det gör jag också, det är så stämningsfullt!! Är det sant, vart beställde ni den någonstans? Låter som en superfin gran!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.