Atlantic crossing – ett serietips

Atlantic crossing

Bild lånad från SVT Play.

Atlantic crossing – ett serietipe

Jag fullkomligt älskar den här typen av serier! Om ni gillade the Crown så ska ni även se den här! Nu har jag bara sett de tre avsnitten som hittills har släppts men jag är redan fast! Året är 1920 och Norge ockuperas av Tyskland vilket leder till att prinsessan Märtha och hennes barn tvingas fly till USA. Det här är alltså en skildring av prinsessan Märthas liv. Ni finner avsnitten på SVT Play (klick). Om ni söker på “serietips” här i bloggen får ni upp alla mina film- och serietips.

Dagens ärenden

Idag har jag haft en sjukt effektiv dag som började med att jag äntligen tog tag i att göra mitt cellprov. Jag skulle egentligen gjort det redan i mars men så blev livet så kaotiskt med Elsa och sen kom Corona ovanpå det. Det är så viktigt att man regelbundet går och kollar eventuella cellförändringar. Om ni precis som jag har skjutit det framför er så hoppas jag att ni får er en liten påminnelse nu! Det är så lätt att glömma! Efter cellprovet åkte jag raka vägen till Aktiv Ortopedteknik för att lämna fotavtryck. Jag har nämligen fått en remiss till att göra inlägg till skorna. ÄNTLIGEN! Alltså ni anar inte hur nersjunkna mina fötter har blivit efter graviditeterna. Det och ett extremt högt fotvalv är ingen bra kombination. Det kan rentav vara boven till att jag konstant felbelastar och därmed har problem med både ländrygg och knän.

Imorgon ska jag även ta tag i att lämna ett blodprov för att kolla sköldkörteln. Jag reglerade ju denna med Levaxin under graviditeterna och slutade med medicineringen efter att jag hade fött Elsa. Mitt värde låg precis på gränsen för att behöva korrigeras men jag misstänker att jag nog ändå behöver fortsätta att reglera värdet vilket jag nu ska kolla upp. Känslan när man tar tag i alla sådana här “måsten” som man bara skjuter framför sig…

2 comments on “Atlantic crossing – ett serietips

  1. Jag har också tokfastnat i Atlantic Crossing! Elegant samproduktion, vackra miljöer, kunglig girlpower och historieskvaller! Me like. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.