Att börja Förskolan…

Att börja Förskolan

Att börja Förskolan

Det är helt klart en milstolpe när barnen börjar på Förskolan. Från att i princip har suttit fast med sin lilla bebis börjar de sakta men säkert att frigöra sig från en. Tänk att de har ett helt eget liv på Förskolan som man inte själv är delaktig i. Därför är det så viktigt med en bra Förskola för att inte glömma vikten av duktiga pedagoger. Elsa börjar ju i samma Förskoleklass som Ludwig och hittills har vi varit jätte nöjda med både skolan och pedagogerna. En av pedagogerna har följt Ludwig sedan skolstart så därför känns det extra roligt att även Elsa får samma pedagog.

Idag lämnade jag Elsa en stund själv på Förskolan, det kändes så tryggt eftersom Ludwig också var på plats. Jag vinkade hejdå medans de två satt och lekte med varandra och i princip ignorerade att jag skulle gå. Haha, märkligt men ändå skönt att det inte blev någon “scen”. Ludwig var väldigt mån om att klargöra att det var “HANS” Elsa så fort något nyfiket barn gick fram och ville klappa henne på huvudet. Yes, de större barnen verkar tycka att det är jätte spännande med en ny liten flicka! Så sött! Ludwig är även väldigt mån om att berätta för alla att jag är “HANS mamma”, undrar just om han kommer göra det samma när han går på Högstadiet. Haha!

Att börja Förskolan

Nu ligger Elsa och sover middag (busenkel nattning, jag bara la henne i Ludwigs säng och gav henne nappflaskan) så jag ska starta jobbdatorn och så smått förbereda mig inför den kommande jobbstarten. Det är stort att börja Förskolan så jag förstår att hon är trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.