back on track

Hallelujah så skönt det var att komma tillbaks till Forum, det är hela tre veckor sedan jag satte min fot där nu och motivationen till att ta tag i styrketräningen har hunnit ifatt. Det där med träningen går verkligen upp och ner och ibland behöver man bara en liten paus ifrån de ”vanliga rutinerna”, även om jag har tränat under semestern så har det varit i en helt annan tappning så den här veckan ska jag utan tvekan lägga på ett kål och få in minst fem träningspass.

Det är inte bara träningen vi kickat igång idag utan även vår ”något mer hälsosamma kosthållning” så till lunch blev det köttfärs & broccoligratäng och till middag serverades grekisk kycklinggryta, som jag har saknat mina maträtter. När det väl kommer till kritan så är det ta mig tusan den hemlagade maten som smakar bäst!

Skärmavbild 2015-08-10 kl. 19.24.38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.