Bamses värld Kolmården

Grillparty Bamse

Bamses värld och Grillparty på Kolmården

Om man frågar barnen vad som var roligast på Kolmården så kommer även Bamses värld och Grillparty på topplistan. Att få träffa dessa sagofigurer var verkligen en hit. När vi bokade Kolmården fanns det bara ”Bamsepaketet” ledigt om man ville övernatta på Vildmarkshotellet. I detta paketet så ingick det en exklusiv timme på Bamses värld innan den öppnades för allmänheten. Man fick alltså åka alla karuseller utan kö, eller det stämmer inte. Det blev visst köbildning men åtminstone mindre kö. Man fick även gå på Bamses Grillparty som hade kunnat vara en succé. Maten var verkligen bra för att vara en buffé men man hade endast sittning i EN TIMME!! Alltså förstår ni hur stressigt det blev när Bamse och gänget dessutom mitt i maten dök upp och barnen ville springa fram och titta på/krama dem. Våra barn är ju fortfarande lite för små för att vi bara ska kunna sitta kvar och äta i lugn och ro medans de springer iväg. Istället fick kasta i sig maten och sedan blev man i princip utkastad för att göra plats till nästa sittning, haha! KAOS!!

Med Bamsepaketet fick man heller inte ta del av frukostbuffén på hotellet vilket enligt mig var en total flopp eftersom man betalar ganska saftiga priser. Frukosten är ju lite av höjdpunkten när man bor på hotell. Vi fick heller inte använda spa:et på hotellet vilket hade varit så skönt att göra efter en heldag på Kolmården. Istället för frukostbuffé fick vi plocka en frukostpåse som var tänkt att äta i parken. Parken öppnade 09:00 och barnen är ju vrålhungriga så fort de vaknar så det funkade inte alls för oss. Istället hängde vi på låset när man fick plocka sin frukostpåse (som för övrigt var bland den fattigaste hotellfrukosten jag någonsin ätit) och åt frukosten på vår balkong.

Grillparty Bamse Bamses värld Bamses värld Farmors hus Bamse Skalmans hus Bamse Bamses värld

Ludwig älskade verkligen att åka karuseller och sprang från den ena till den andra. Så härligt att se! Tyvärr var det lite väl långa väntetider så det blev lite långtråkigt för den som fick stå vid sidan och vänta med Elsa. Elsa var först väldigt taggad på att åka karusell men så fort det var dags ångrade hon sig, en liten fegis med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.