Barnrum och tyllkjol

BarnrumBarnrum

Igår fick Elsa själv bestämma kläder och då blev det givetvis tyllkjolen som hon fått av mormor & morfar. Hon såg så stolt ut när hon stod redo i sin outfit. Så gulligt! Vi tog sovmorgon  och låg kvar i sängen till halv nio. Elsa är så mysig på morgnarna, hon ligger och klappar min arm och pratar en massa. Det där med att klappa har hon verkligen fått dille på för hon gör likadant om hon vaknar mitt i natten. Det kan bli en långdragen process för ibland ligger hon halvvaken i över en timme och klappar och klappar och klappar. Undrar om det har med gipsningen/skenan att göra för det var då det började. Det var precis som att det var hennes sätt att få närhet för man kunde liksom inte riktigt ligga nära henne som vi gjorde med Ludwig när han var bebis. Nåväl, det är faktiskt så mysigt, även om man själv inte kan sova.

Delar en sneak peek på barnrummet! Nu när vi har sålt spjälsängen fick den andra madrassen till våningssängen komma på plats. Tanken är att Elsa ska sova där nere, när vi nu sätter igång med skiftningen från vår säng. Vi bara drar ut på det för vi orkar liksom inte ta striden riktigt. Nu när hon är lite krasslig är det ju inte heller läge tänker jag. Får se till helgen kanske.  Oliver Furniture

Våningssäng för barn

Måste säg att den här sängen är genial. Den kommer från Oliver Furniture och är alltså en våningssäng, tids nog ska vi montera den nedre sängen också. Sängen kan man dessutom använda som Loftsäng vilket vi gjorde till en början eftersom Elsa var för liten för att sova där nere. Nu har vi lagt dit madrassen och eftersom hon kommer att ligga på en madrass på golvet blir det ingen fallhöjd om hon rullar ur sängen. Sen när hon är tillräckligt van vid att sova själv bygger vi bara om den till en renodlad våningssäng. Man kan även, om man vill, montera om sängarna så det blir två separata sängar. Tänker att det skulle kunna bli aktuellt ifall vi flyttar och barnen får egna rum.

Barnrum Barnrum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.