BLOX i Danmark

BLOX i Danmark

BLOX i Danmark

Precis utanför hotellet som vi bodde på förra helgen fick jag syn på mitt danska kontor som ligger i BLOX-byggnaden mitt i centrala Köpenhamn (byggnaden i mitten på bilden). Alltså det kontoret är så otroligt fint! Det är liksom ett kontorskomplex där flera företag hyr kontor. Det är lite samma upplägg som på kontoret i Västra Hamnen. Dels så har vi en avskild del som är enbart vårt kontor men sen har vi även en del i det gemensamma utrymmet som man delar med andra bolag. I BLOX-byggnaden så är det i den gemensamma delen som jag brukar sitta när jag jobbar från DK. Det känns verkligen otroligt lyxigt att kunna välja vart jag vill jobba ifrån. Vill jag så kan jag sitta på det danska kontoret varje dag, vilket jag också hade gjort om det inte vore för pendlingen. Det funkar nämligen inte så bra att både jag och maken pendlar till Danmark när man ska rodda med hämtning och lämning på Förskolan. Å andra sidan så trivs jag otroligt bra med att jobba eftermiddagarna hemifrån, det blir liksom en flexibilitet som är guld värt när man sedan ska hämta barnen.

Fredag idag och jag är i vanlig ordning helt slut. Imorgon ska maken till Köpenhamn med ett gäng vänner så jag får se till att ladda batterierna ikväll. Med andra ord blir det inte många knop gjorda för min del. Jag vill dock passa på att önska er en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.