Botox – Malmö

Botox Malmö

Botox – Malmö

Jag får ofta frågor kring botox. Vart jag går någonstans, om det gör ont, hur lång tid det tar. Därför tänkte jag ägna ett inlägg om just detta ämnet. Att göra en botoxbehandling är inte något som man bara springer inom vilken klinik som helst för att göra. För min del har det varit extremt viktigt att personen som utför behandlingen är utbildad sjuksköterska men också att hen håller sig uppdaterad med aktuella certifieringar. Därför har jag valt att enbart gå till Studio Sofie , jag skulle aldrig få för mig att gå till olika kliniker från gång till gång. Om man går till en och samma person så vet till slut den personen exakt vad man är ute efter och anpassar behandlingen där efter. Det känns tryggt även ur den aspekten att hen har ens historik när det kommer till tidigare behandlingar. Om ni funderar på Botox och bor i Malmö med omnejd kan jag varmt rekommendera er att gå till Sofie som jag går till, hon är bäst på det hon gör!

Nedan besvarar jag de mest frekventa frågorna som jag har fått och hoppas att ni får svar på det ni undrar:

Hur lång tid tar behandlingen? Ca en kvart.

Gör det ont? Jag tycker inte att det gör ont men det är lite obehagligt. Nålar är inte direkt något som jag njuter av och här blir det ju ett antal stick på känsliga områden.

Får man några biverkningar efter behandlingen? Jag upplever att man är lite öm i ett par dagar just där man har fått behandlingen.

Vad kostar det? Det beror på hur många områden man vill ta men det står på hemsidan och jag tror att de flesta ligger runt samma prislapp.

Ser man alltid resultat? JAAAA, det här är den enda skönhetsbehandlingen jag gjort som man ganska omgående ser en markant skillnad.

Hur länge varar en behandling? Det är individuellt. Jag har en väninna som går en gång i halvåret medan jag upplever att det släpper och behöver fyllas på redan efter ca 4 månader.

Kollagen Booster

Något annat som jag har börjat med är att dagligen tillföra kollagen i pulverform. Det är egentligen ett resultat av att min man bytte jobb och började jobba för varumärket ifråga och vi fick hem några produkter att testa. Jag var till en början skeptisk men alltså jag har aldrig fått så mycket kommentarer om min hy! Det är svårt att se det själv men det ger verkligen resultat! Jag har smaken som heter Ice tea Peach, den är så god och nu har jag blivit helt beroende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.