Brudslöja – en favorit i trädgården

Brudslöja

Brudslöja – en favoritperenn

I somras planterade jag Brudslöja i trädgården och WOW så vacker den blomman är! Jag köpte två ganska stora plantor som bokstavligen exploderade i rabatten, underbart! Nu blommade den ganska tidigt i sommar vilket jag inte var helt förberedd på. Jag hade gärna haft den i blom både längre och lite senare under sommarmånaderna. Planen var nämligen att komponera vackra buketter ihop med mina Dahlior. Jag får helt enkelt tänka om och hitta någon annan blomma att fylla de buketterna med. Brudslöja

Jag älskar de här bilderna på min lilla Elsa! Helt spontana oplanerade bilder där hennes busiga personlighet verkligen träder fram. Vi hade precis hämtat henne från Förskolan (därav den skitiga bodyn) medan jag själv var redo för tjejkväll och ville ha en outfitbild i trädgården. Givetvis försökte Elsa crasha bilderna och då var maken snabb på att smattra av några bilder, det är jag tacksam för. Brudslöja Brudslöja

Denna veckan har jag nästintill chockat kroppen med all motion. Jag har cyklat till kontoret varje dag och dessutom gått en långpromenad med Karin och idag en kvällspromenad med Amanda. Utöver det har jag cyklat och hämtat barnen på den tillfälliga Förskolan som ligger på andra sidan Limhamn. Jag är helt slut, haha! Det blev nämligen ingen motion alls under semestern vilket jag kan tacka mitt skoskav för, men det tar jag igen nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.