Business Casual – en favoritlook

Business Casul

Business Casual – en favoritlook

Jag tycker att vi kickar igång veckan med en ny outfit! Det här är en outfit som jag verkligen trivs i! Jeans + sneakers och en topp som inte sitter åt över magen! Business Casual när den är som bäst! Sanningen är den att jag nästintill alltid har glasögon på mig men just när jag fotar outfits lyckas jag alltid bära linser. Därför känns det så ovant att faktiskt se mig själv med brillor på bilderna. Jag insåg också att det är hög tid för mig att besöka frisören, mitt hår är alldeles för långt och då ska vi inte nämna utväxten. Problemet är bara att finna tid i kalendern som tillåter ett timmar-långt Salongsbesök. Livet som småbarnsförälder!! Business Casual

Nu till min nya ljuvliga topp från Residus, jag älskar den! Den är perfekt att bära till ett par jeans och få den där snygga Business casual looken samtidigt som den är så skitsnygg att bära under blazern med kragen som en fin detalj. Den sitter så skönt mot kroppen och jag älskar verkligen att den inte stramar åt utan istället har ett snyggt fall.  Business Casual Pochette Metis

Jacka: Cavaliere Femme / Topp: Residus / Klocka: Fitbit / Jeans: Filippa K / Sneakers: Superga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.