Byta ytterdörr – en tidig julklapp

Byta ytterdörr Byta ytterdörrByta ytterdörr – en tidig julklapp

Alltså WOW, WOW, WOW! Den här dörren är så galet vacker, jag får inte nog! Vilken skillnad och vilket lyft för huset! Det här blev till och med bättre än jag hade kunnat föreställa mig. Med andra ord, en dörr gör skillnad! Nästa år ger vi oss på att måla fönstren och monterar spröjs, om vi kan hitta några fina spröjs som man monterar i efterhand. Även staketet ska målas om nästa år för det är inte helt i samma nyans som dörren vilket jag vill ha. Sen är det såklart dags för en strykning då det blivit så smutsigt sedan vi satte dit det.

Vårt älskade lilla hus, vårt ”första hus” men absolut inte sista…

Pardörr

Från början hade vi valt en helt annan dörr och nu i efterhand är jag så himla glad för att vi ändrade oss i sista sekund. Det var byggaren som rekommenderade oss att ta en pardörr eftersom dörrhålet är så pass brett att man annars hade varit tvungen att göra en lösning med lister runt om som inte hade blivit särskilt snyggt. Dörren kommer från SWEDOOR och det var utan tvekan kärlek vid första ögonkastet på flera dörrar ur deras sortiment. Ett tips till er som är på dörrjakt! Även dörren på baksidan är från samma leverantör, jag har inte hunnit att fotografera den än men det kommer. På den dörren har vi fönster och jösses vilken skillnad det blev för köket med ljusinsläppet!

Ytterdörr

Nu till den stora frågan, ska vi hänga två kransar på dörren? Jag tycker att det är så fint men samtidigt vill jag inte göra märken i vår nya fina dörr. Pardörr SWEDOOR

Här (klick) kan ni se hur det såg ut innan dörrbytet.Byta ytterdörr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.