Classics

Classics

Classics

En favoritlook nu i höst! Jeans, kofta, loafers och en vacker scarf. Jag passade på att suga ut det sista utav sensommaren och gick omkring så här utan att frysa hela helgen. Jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen, september är en favoritmånad. Åter igen fick vi en helt fantastisk septembermånad som i skrivande stund rundas av med ösregn här hemma i Limhamn. Men det gör inget för jag är så redo för mysiga höstkvällar, tända lite ljus och mysa framför en bra film. Det känns liksom mer ok när vädret är sämre utanför. Det enda trista med hösten är när man ska cykla till kontoret tidigt på morgonen och det fortfarande är mörkt och regnet piskar en i ansiktet. Det ser jag inte fram emot…

Classics

Den här outfiten bar jag på kontoret igår, dock med mina ergonomiska löparskor till. I och med att jag cyklar till kontoret så orkar jag liksom inte släpa med extraskor och jag vill heller inte cykla i mina finskor så det blir oftast att jag behåller löparskorna på. Nåväl, snart flyttar vi till Hyllie och då kommer jag att ha ett helt eget kontor (alltså, såååå lyxigt!!) och då tänker jag lämna några skor som jag enkelt kan byta till när jag kommer fram till kontoret.

På tal om vårt nya kontor, jag är så förbaskat trött på Projektledaren som så fort vi hade signat kontraktet visat sig vara en stor besvikelse….

Gucci loafers

Kofta och scarf: Stenströms / Jeans: Filippa K / Loafers: Gucci / Väska: YSL

Stenströms

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.