Comosjön – Moltrasio

Moltrasio Comosjön

Comosjön – Moltrasio

Vårt sista stopp vid Comosjön blev Moltrasio som ligger en bit ovanför självaste Como. Jag tror vi valde en väldigt populär helg för alla hotell vi tittade på var väldigt uppbokade. Till slut nappade vi på ett tips som jag fick på Instagram och det var att ta in på Grand Hotel Imperiale Resort & Spa. Ett fyrstjärnigt hotell där ena delen av hotellet är i den gamla stilen som jag älskar medans den andra halvan är i mer nybyggd stil. Lite synd att man ”fördärvar” sådana vackra byggnader genom att uppdatera dem i en helt annan stil. Den gamla delen var väldigt fin och framförallt sviterna som låg längst med vattnet. Vi hamnade först i den nyare delen men jag bbad om att få byta rum till ett i den äldre delen och det är jag så glad över. Nu har jag inga bilder på hotellet, jag glömde helt bort att fotografera.

Byn som hotellet låg i, Moltrasio, var väldigt mysig så ett stopp här kan jag absolut rekommendera. Är det fint väder så är poolområdet vid detta hotellet alldeles perfekt. Vi hade tur för det sprack upp just denna eftermiddagen så vi lyckades få in tre timmar på en solstol, alldeles underbart!

Moltrasio MoltrasioVi såg en liten skylt om att det fanns ett glasställe lite längre upp, vi bestämde oss för att gå hela vägen upp vilket visade sig vara en bra bit (utsikt på bilden ovanför). Väl uppe vid glasstället hängde det en skylt på dörren om att de hade siesta, haha! Det var bara till att promenera ner till hotellet igen och där beställde vi en glass med Espresso som visserligen var väldigt god den också.

Kvällen i Moltrasio hade vi bokat bord på en av hotellets restauranger. Det var en avsmakningsmeny som jag fick i födelsedagspresent av svärföräldrarna. Helt klart den bästa restaurangen vi åt på vid Comosjön! Comosjön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.