Copenhagen Admiral Hotel

-inlägget publiceras i samarbete med Copenhagen Admiral Hotel

Under vår vistelse i Köpenhamn valde vi att bo på Copenhagen Admiral Hotel som ligger i absoluta hjärtat av Köpenhamn, endast ett stenkast från Nyhavn. Nu när vi småbarnsföräldrar äntligen skulle få en hel natts sömn ville vi bo på ett lyxigare hotell och dessutom ha gångavstånd till stadens puls, Copenhagen Admiral Hotel ligger verkligen helt optimalt och det tog bara några minuter att gå till myllret av restauranger längst med Nyhavns kanal. Dessutom ligger hotellet väldigt vackert vid vattnet, varma dagar kan man till och med slå sig ner på bryggan för att sola och bada vilket vi definitivt hade gjort om vi hade haft lite mer tid under vår Köpenhamnsvistelse. Stämningen här var på topp bland de soldyrkande gästerna och de där segelbåtarna som ankrat utanför hotellet gör ju verkligen sitt till omgivningen!

Vårt rum låg i en helt nyrenoverad del av hotellet och det märktes väl att inredningen var ordentligt genomtänkt, färgskalan gick i dova toner och samtidigt som allt kändes väldigt modernt och fräscht fick man den genuina känslan med synliga takbalkar som minner om svunna tider. Så himla vackert! Jag älskar kombinationen av nytt och gammalt och byggnaden som ursprungligen är ett gammalt lager från 1700-talet gör det än mer speciellt! Vi bodde med utsikt över kanalen och ni ser ju själva hur mysigt!

Det märktes väl att det är ett fyrstjärnigt hotell, personalen var väldigt måna om att vi hade det bra. Killen som tog emot oss vid incheckningen såg verkligen till att vi kände oss ordentligt välkomna, han tog hand om vårt bagage och försäkrade sig om att det flyttades upp på rummen så snart de fanns tillgängliga för incheckning. Väl på rummen möttes vi av en flaska bubbel och mitt favoritlakrits, snacka om fullträff. Anna och Maria kom över till vårt rum innan vi begav oss till sista showen och det blev verkligen en perfekt uppladdning med lite bubbel innan avfärd…

Dagen efter njöt vi av en lång frukost och känslan av att vakna utvilad för första gången på jag vet inte hur länge går knappt att beskriva med ord, jag och Linda for i princip ur sängarna och var redo för frukost redan vid halv niotiden. Frukosten är ju nästan det bästa av allt när man bor på hotell och jag älskar att plocka på mig massor innan jag slutligen hugger in, här fanns allt man tänkas vilja ha vid ett frukostbord.

Innan vi slutligen begav oss mot CIFF rundade vi av vår vistelse med en drink på hotellets restaurang SALT, man får ju passa på när man har barnfritt. Det blir helt klart fler besök på detta hotellet och jag kan varmt rekommendera er att bo här om ni besöker Köpenhamn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.