Copper Image eller La Belle Epoque?

Copper Image eller La Belle Epoque

Som jag har nämnt ett antal gånger här i bloggen har jag hela tiden trott att vi har planterat 50 lökar av La Belle Epoque! Nu när tulpanerna sakta men säkert börjar att blomma tvivlar jag mer och mer på att jag har fått rätt tulpanlökar. Så himla störigt för jag är ju kär i just creme-färgade tulpaner och nu visar det sig bli en ceris kulör! Jag skickade en bild till en väninna som är expert på just blommor och hon tycker snarare att det ser ut som Copper Image! Båda länkningarna går till Zetas.se som vi har beställt tulpanlökarna ifrån.

När jag nu har googlat bilder på Copper Image så är jag säker på att det är den sorten jag också har fått! Vilken besvikelse både för mig men också för mina svärföräldrar som köpt dem i födelsedagspresent till mig. La Belle Epoque är ju dessutom en av de dyrare sorterna så om man nu beställer den sorten så vill man ju också få just de tulpanerna. Vi får se om det går att reklamera tulpanlökar ett halvår efteråt! Haha! På fakturan står det tydligt att det är La Belle Epoque men tulpanerna säger ju något annat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.