Copper Image – en vacker tulpan

Copper Image Copper Image

Copper Image – en “piontulpan”

Jag älskar när trädgården står i blom, man får en sådan ombonad känsla. Vi har visserligen knipsat av en väldans massa tulpaner från rabatten men det finns fortfarande en hel del kvar. Visst ser denna tulpanen ut som en pion i formen? Copper Image har många täta blad som bildar en rund boll. Jag har aldrig sett en liknande tulpan tidigare så trots att vi fick fel sort blev det ändå ganska bra. Helst när vi fick pengarna tillbaks som kompensation för att det hade blivit fel. Med andra ord har vi säkrat nästa års skörd av tulpaner, då ska jag nämligen få mina La Belle Epoque som jag suktat efter.

Måndagspeppen

I övrigt kickade jag igång dagen med att gå på Ledarskapsutbildning och jag måste säga att det är sjukt intressant. Utbildningen bygger på management Drives, ett så bra verktyg till att lära sig att förstå andra människor och deras agerande. Jag har tre drivkrafter som dominerar min profil och det är orange (Målinriktad), blå (Strukturerad) och gul (Innovativ). Det är verkligen hög igenkänning på mycket. Även när det kommer till vilka färger/personlighetstyper som snarare tar energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.