De små ögonblicken

-reklam för Mikk-Line-

Vinterjacka barn

De små ögonblicken

En positiv sak med att varken jag eller Calle har föräldrar som enkelt kan hjälpa oss med barnen är att vi spenderar väldigt mycket tid med våra små. En kollega nämnde att han ångrade att han var så ambitiös när barnen var små för han missade så mycket tid med sina barn. Tid som han aldrig får tillbaks. För vår del blir det inte att vi tar den ”enkla vägen” och ringer efter hjälp titt som tätt utan vi får helt enkelt lösa allt runt omkring så att det passar ett liv med barn. Det är ett sjuhelsikes pussel men så många små ögonblick det ger oss, ögonblick som man bär med sig i hjärtat och plockar fram när det känns lite tungt. Helgerna umgås vi oftast tillsammans hela familjen och våra småutflykter är något som jag verkligen uppskattar. Ibland slår det mig hur otroligt lyckligt lottade våra barn är som har båda sina föräldrar så närvarande. Jag är själv uppvuxen med en pappa som aldrig fanns där och det har verkligen satt sina spår…

Nåväl, i helgen när vi tog en tur till Skanör kom motivationen till att fotografera tillbaks. Jag går verkligen igång på sådana här ljuvliga omgivningar. Vart jag än vänder mig ser jag vackra bilder och som tur är har jag mina små mini-modeller som jag kan föreviga på bild. Deras fotoalbum går inte av för hackor om man säger så…

Skanör

Skanör strand Vinterjacka barn

Älskar barnens vinterjackor från Mikk-Line som är en favorit både när det kommer till kvalité och design.  Mikk-Line Vinterjacka barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.