Den perfekta tweedkjolen

tweedkjol

Den perfekta tweedkjolen

Så här såg jag ut igår när vi var på middagsdejt hemma hos våra vänner igår. Jag invigde min nya tweedkjol redan förra helgen och jag måste bara säga WOW, jag älskar den. Den sitter verkligen som en smäck! En kjol som passar precis lika bra till vardags som till fest! Den kommer från Veronica Virta och det finns en alldeles ljuvlig dräktjacka till som jag bara måste ha. Igår matchade jag den dock med en vit silkesblus från Stenströms, älskar de små puffärmarna och draperingen på denna blusen. Jag plockade även fram min ljusa väska som fick mig att längta lite extra efter våren…

Vi hade en sån trevlig kväll, det bjöds på gåslever till förrätt och ryggbiff till huvudrätt. Det förstnämnda serverades på ungerskt vis och det var verkligen en intressant smakupplevelse. Inte alls som jag hade föreställt mig lever, varken i konsistens eller smak. Nu när barnen är så stora så sköter de sig i princip själva när man är iväg. De klädde ut sig till superhjältar, hade filmkväll och busade tills de slutligen däckade i soffan alla fyra. Vi begav oss inte hem förrrän vid halv två på natten så idag är vi ganska möra.

Tweedkjol Veronica Virta Stenströms Veronica Virta Tweedkjol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.