Den vita kavajen

Sommarkavaj

Den vita kavajen

I helgen när solen kikade fram passade jag på att inviga min nya linnekavaj från Cavaliere Femme. Den matchades med mina nya ljusblå jeans i modellen STELLA från Filippa K samt mina svarta loafers från Gucci. Under kavajen bar jag en härligt puderrosa topp från Residus. Jag kände mig så somrig och fick verkligen feeling för att sitta på en trevlig uteservering med ett glas bubbel i handen. Snart så…

Vi har för övrigt en helt galet trotsig 2-åring i huset. För tillfället är det bara jag som passar och det är så krävande. Ikväll har hon skrikit non-stop sedan vi kom hem från Förskolan och till slut fick jag ta över nattningen även för Elsa (hade redan nattat Ludwig) efter att Calle försökt få henne att somna i en timme. Nu sover hon och jag är helt matt, jag som tänkte spendera lite tid här framför datorn ikväll men det får bli soffan istället. Husdrömmar och ett choklad (som jag heller inte skulle äta något utav denna veckan), men jag har i vart fall varit duktig och tränat på gymmet en timme under lunchen.

Cavaliere Femme Sommarkavaj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.