det vankas bröllop

Tänk, jag ska gå på mitt allra första bröllop!En av mina vänner ska gifta sig i sommar och de har förlagt hela firandet i Budapest vilket gör det än mer festligt, nu gäller det bara att parera in datumen med alla förbaskade deadlines på jobb så det är väl lika bra att planera in semestern redan nu!!

Jag vet inte varför men ingen i min umgängeskrets har än så länge gift sig. Det känns dock som att (från och med nu) det finns risk för att inbjudningarna trillar in om vartannat för många av oss äntligen har funnit ”sin rätte”. Inte nog med de så gifter sig även CJ’s bästa barndomsvän så nu vankas det helt plötsligt två bröllop på ett och samma år, vilket 2015 man har att se fram emot!!

IMG_0310

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.