Dinner time!

IMG_7694 IMG_7700

Veckans tredje träningspass är avklarat och jag tror bestämt jag har en ny favoritinstruktör, det får bli ett träningsinlägg inom kort för det där med att vara en inspirerande instruktör är verkligen A och O för oss som går på passen. Jag har facit till det perfekta spinningpasset och det tänkte jag dela med mig av till er så får ni se om ni håller med!

Jag fick ett uppiggande paket på posten idag! Min kära mor gav oss grytlappar ifrån Lexington som en liten ”grattis till nya köket – present” och det visade sig att vi redan hade exakt sådana som hon hade köpt så istället bytte hon dem till detta superfina förklädet. Jag riktigt längtar efter att inviga det, även om jag tror att det kommer användas som flitigast av min kära fästman. Vi fick även en summa cash i förlovningspresent (jag VET, vi är alldeles för bortskämda!!) och för de pengarna tänkte vi investera i ett nytt kastrullset, jag har velat fram och tillbaks om vi ska köpa kastruller i koppar och jag tror bestämt att det får bli det. Just nu sitter jag bänkad framför jobbdatorn vilket jag förmodligen kommer fortsätta med fram till midnatt samtidigt som det dåliga samvetet över att jag inte ens har tid att prata med mina vänner i telefon växer sig starkare och starkare. Men ljuset i tunneln börjar synas och efter måndag ska det förhoppningsvis lugna ner sig lite i varje fall. Att jobba 40 övertidstimmar på en vecka börjar kännas vill jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.