Dräktjacka med matchande kjol

Affärsmode

Dräktjacka med matchande kjol

Det här är en outfit som jag alltid känner mig fin i, jag älskar verkligen dräktjackor och set i alla dess former!

Visst är det väl ändå lite “The Queen” över denna looken? Jag tror bestämt att det här är en outfit som Lady Di lika gärna hade kunnat bära. Rutmönstret har aldrig varit mer rätt! Jackan har jag redan stylat i ett tidigare inlägg som ni finner här (klick). Det är det som jag älskar mest med set, att man även kan styla plaggen var för sig och få så många fler outfits.

Business fashion

Inspirerad av Chaneljackan

Den klassiska Chaneljackan är det väl knappast någon som kan ha undgått? Ett ikoniskt plagg som skapades av Coco Chanel. Ett plagg som bärs flitigt av kungligheter och jag antar att det är därifrån som jag själv har fått inspirationen ifrån. Jag älskar till exempel att titta på kungliga tillställningar på tv och i skvallertidningar och det är nästan enbart för att få en glimt av deras outfits. Jag har alltid gjort det, redan när jag var liten tyckte jag att det var roligt.

Den här typen av dräktjacka kan man styla på så många olika sätt. Den passar både till vardag och fest. Till vardags kan man kombinera den med en vit t-shirt och jeans och till fest klär man upp den med en matchande sidenblus, en vacker klänning eller en kostymbyxa.

Cavaliere Femme

Dräktjacka finner ni här (klick) och kjol här (klick).

Dräktjacka med matchande kjol

Nya restriktioner – Corona

Är det någon mer än jag som snart börjar att klättra på väggarna av hela Covid-situationen? 2020 blev rent ut sagt SKITÅR för oss, precis hela året. Gissar på att det är fler som delar samma åsikt, även om ni inte har varit med om hälften så mycket som vi har det här året. De nya rekommendationerna är så deppiga men vi måste såklart förhålla oss till dem. Jag hoppas innerligt att det vänder innan jul…

Dräktjacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.