Dukningsinspiration

Vart tog denna måndagen vägen?

Klockan är tre och snart ska jag hämta storebror på Förskolan, den här dagen försvann i ett nafs. Jag fick besök av en väninna imorse och vi satt länge ute i vårt uterum och pratade för att sedan runda av med en promenad. Vädret är helt fantastiskt så jag borde egentligen ta tillfälle i akt att måla det sista på uterummet. Plötsligt är ju hösten här och då är det för sent. Jag har förresten börjat tänka mer på hur jag skriver mina blogginlägg och känner mig ganska ovan. Det är nämligen så att ett inlägg får högre rankning om det uppfyller ett antal krav rent SEO-mässigt. Fram tills nu har jag fullständigt struntat i sådant men jag känner att jag vill ge det ett försök och se vad som händer. Redan nu märker jag skillnad på statistiken så det är kul.

Däremot har jag nästan blivit lite besatt. Bara en sådan sak som att ens inlägg gärna ska innehålla både interna och externa länkar. Tidigare har jag knappt orkat att klistra in länkar i inläggen och nu kan jag knappt skriva ett inlägg utan att ha en länkning. Upplever ni att inläggen blir lättare att läsa? En annan parameter är nämligen att man inte ska skriva för långa meningar. Alltså det är lättare sagt än gjort och jag tycker inte det blir så snyggt!

Hur som helst så passar jag på att bjuda på lite dukningsinspiration med en bild ifrån en av mina senaste dukningar här hemma. Jag älskar ju ett vackert dukat bord, det ser så inbjudande ut. Ljusstakarna som jag har fått så många frågor om finner ni här (klick). Där kom länkningen, haha! En annan variant på ljusstakar från samma varumärke finner ni här (klick). Jag älskar Kählers Design och har flera ljusstakar i olika varianter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.