Dyr i drift!!

Jag är enormt peppad på den här veckan och då ska vi inte prata om helgen som redan nu är bokad upp till bristningsgränsen! Jag riktigt längtar!

Men fram tills dess kommer jag att ge järnet vad gäller alla vardagsaktiviteter och ni kommer att få ta del utav nya outfitsbilder precis varenda dag, jag har verkligen kommit in i ett bra flow vad gäller det här med att uppdatera bloggen med dagens outfits. Om inte för er läsare så är det enormt peppande för mig själv, jag blir mycket mer motiverad till att använda precis varenda litet plagg som hittills har glömts bort i min lilla klädkammare.

DSC_0054

DSC_0077

DSC_0037

DSC_0071

DSC_0039Blus: Köpt i Hongkong / Kofta: H&M / Jeans: H&M / Bälte: Burberry / Kilklackar: Tommy Hilfiger / Väska: Vagabond

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.