Elsas julklänning

julklänning flickaElsas julklänning

Det var många som frågade om Elsas julklänning när jag postade på Instagram och den kommer från Zara. Så här i efterhand skulle hon även haft ett par söta lackskor till. Istället fick det bli Ludwigs gamla inneskor från Kavat. Så bra att de kommer till användning för Ludwig gillade aldrig riktigt dem. Något positivt med att vi fick fira julen hemma är att jag för en gångs skull hann med att ta bilder. Det var skönt att inte känna någon stress och bara ta dagen som den kom. Vi bestämde själv när det var dags för både julmat och tomtebesök och vi fick massor med tid med barnen.

I förrgår åkte granen ut. Om det inte vore för att Ludwig fyller år imorgon så hade vi nog haft den kvar en vecka till eller kanske två. Jag vill få bort fokus från julen när vi firar barnens födelsedagar så de har satt både start- och stoppskottet för när granen åker in- och ut. Elsa fyller år den 11e december så innan dess kommer julgranen aldrig in och Ludwig fyller år den 4e januari. Ljusstakar och stjärnor får vara kvar lite till, det blir så mörkt utan dem… julklänning juloutfit

Älskar den här bilden på mig och min lilla Elsa. Min blus kommer från Stenströms och diademet köpte jag i en butik som heter Factory inne i Malmö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.