En amningsvänlig outfit

Mitt första outfitinlägg sedan förlossningen, minus 10kg (jag har 7-9kg kvar, brukade pendla mellan 50-52kg och nu väger jag 59kg) på vågen plus en massa grå hårstrån och ett par tunga ögonlock men ack så lycklig över att ha lagt graviditeten bakom mig och att vi har vår lilla Elsa här hos oss. Efter trettonhelgen ska jag lägga upp en plan på hur jag ska komma i form igen, det blir lite lättare att fokusera på det när Ludwig är på Förskolan för som det har varit nu har vi inte haft en sekund över till annat än att ta hand om barnen.

Klänningen på bilden är en av mina gravidklänningar från Mamalicious som jag har lagt ut till försäljning på Tradera, jag kom nämligen på att denna klänningen är perfekt även som amningsklänning vilket jag inte alls tänkte på när jag uppdaterade mitt Tradera-konto. Det är nästan svårare att klä sig nu när man på ett enkelt sätt ska kunna amma i plaggen än när man var gravid och bara hade en mage som skulle rymmas. Koftan är en favorit från Stenströms som jag använt på tok för sällan! Väskan är perfekt i storlek när man rullar vagn och enklast bär en cross-body…

2 comments on “En amningsvänlig outfit

  1. Får jag tipsa om träning? Barnvagnsgympa på rund o sund är tio-top och dessutom leds av en barnmorska ( ägaren av företaget) jag fick där och var så himla nöjd!

    • Åh tack snälla för tips! Ska helt klart spana in deras träning, tänkte även köpa gymkort här i Limhamn. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.