En artikel om mig…

För någon helg sedan kunde man läsa en artikel om mig i Skånska Dagbladet. Det var för nästan exakt ett år sedan som jag fick besök av Fotograf Hanna Ågren och Skribent Lovisa Wallin som var här hemma och fotograferade. Så kul när man blir uppmärksammad för det man gör och tycker är roligt. Artikeln handlade om mig som Influencer och min resa från det att jag började blogga fram tills idag. Jag minns så väl de första reaktionerna som jag fick när jag outade att jag skulle börja blogga. Än idag kan jag få sliriga kommentarer om jobbet som jag lägger ner och som jag faktiskt är väldigt duktig på. Framförallt så har folk i ens omgivning haft en tendens att nästan göra lite narr av det faktum att man bloggar/Instagrammar och det har såklart varit mindre kul.

Att fotografera är min passion och genom mina kanaler får jag en möjlighet att plocka fram min kreativa sida och faktiskt samtidigt tjäna pengar på det. Jag ångrar inte en sekund att jag tog steget till att börja blogga. Sen måste jag erkänna att det fortfarande är något frustrerande när företag tror att man vill jobba gratis och inte ser värdet i allt jobb man lägger ner för att skapa content. Jag upplever att det framförallt är en generationsfråga och att alla inte har förstått värdet i Influencer Marketing.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.