En bättre middag…

Den senaste veckan har jag i princip levt på knäckebröd, vanligt bröd och choklad. Jag har inte haft någon som helst aptit sedan magsjukan och bara tanken av lagad mat har gjort mig illamående men nu äntligen har det vänt och då tyckte jag att det kunde passa alldeles ypperligt med en liten tillbakablick från när vi var på Kronovalls Vinslott för bara några veckor sedan.

Man åker nämligen inte till slottet enbart för att uppleva dess historiska anor utan man åker även dit för den kulinariska matupplevelsen, det riktigt vattnas i munnen bara jag tänker tillbaks på vår lilla tjejmiddag då smaklökarna stod i fokus. Jag tror det här blir fjärde gången som jag besöker Kronovall och jag blir aldrig besviken på menyn, en annan sak som jag verkligen uppskattar är att det inte heller snålas med vinet, jag vet inte hur många gånger som jag (då vi köpt till ett vinpaket) hunnit tömma glasen innan ens den tillhörande rätten serverats. På Kronovall är det tvärtom och det är precis så som det ska vara när man lyxar till det lite extra…

Fotona knäppte jag och Martina av under middagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.